Cautare

350 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri" (4.98 secunde)
"Pentru craioveni si doljeni exista un singur oficiu cu asistenta vamala, care e de fapt un ghiseu al Oficiului Postal 7. ... Greutatea maxima admisa pentru aceste pachete variaza intre 10 kg si 31,5 kg, in functie de tara de destinatie.
Lipsa medicamentelor din spitale, precum si sanatatea subreda a romanilor, generata de o alimentatie din ce in ce mai proasta, au sporit profiturile producatorilor si vanzatorilor de medicamente. Consumul ridicat de astfel de "droguri" se reflecta in vanzarile cu 25% mai mari in primul trimestru al anului.
Industria automobilista pare sa se alinieze din mers la noile prevederi de circulatie si ofera solutii drastice pentru a evita ca soferii care au consumat alcool sau droguri sa urce la volan, punând în pericol atât propria viata, cât si pe a celorlalti.
Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din tara pot depune de ieri, 6 februarie a.c., proiecte in baza carora sa obtina finantare pentru infiintarea de centre pentru copiii strazii si pentru formarea de personal specializat, prin proiectul "Initiativa Copiii Strazii".
Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne a Parlamentului European a votat ieri raportul privind modificarea propunerii Consiliului Uniunii Europene de consolidare a Retelei Judiciare Europene, se arata intr-un comunicat de presa al Parlamentului European.
00 si 6. ... CNA a decis, ieri, modificarea si completarea articolului 21 din legea audiovizualului, astfel incat productiile audiovizuale, care prezinta scene de violenta fizica, scene cu conotatie sexuala sau limbaj obscen, persoane in ipostaze degradante si consum de droguri, vor putea fi difuzate numai in intervalul orar 23.
Criza financiara si introducerea impozitului forfetar i-ar putea tenta pe detinatorii de firme sa eludeze legea in fel si chip. În timp ce unii nu-si vor inregistra toate veniturile, pentru a nu achita impozitul minim, altii vor plati angajatii la negru, din cauza contributiilor mari.
Minivacanta de 1 Mai a dat de lucru serios Garzii Financiare si Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Constanta.
Pe 25 iunie, in ziua eliberarii lui Dan Diaconescu din arestul Directiei Cercetari Penale al Politiei Romane, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucuresti, procurorul DNA Gheorghe Bocsan care se ocupa de cazul respectiv a facut o afirmatie incendiara, preluata de agentiile de presa si de ziarele de a doua zi, dar fara comentariile care, poate, s-ar fi impus.
Prefera sa se bucure de aceasta zi doar alaturi de fiul sau si de persoane foarte apropiate. ... pe ea si pe Florin.
"In urma afirmatiilor inacceptabile facute de jurnalistul Lucian Pirvoiu la "Ora de Stiri" din data de 27 iulie, in legatura cu vizita ambasadorului britanic in Ferentari, conducerea Directiei Emisiuni Informative si Sport a decis, impreuna cu directoarea Departamentului Emisiuni Informative, ca Lucian Pirvoiu sa nu mai prezinte "Ora de Stiri", pana la concluzia Comisiei de Etica si Arbitraj din TVR, sesizata in acest caz", se arata in comunicatul TVR.
xxx Moderatorul de la Realitatea (Oana Dobre) baga textul cu drobul de sare, ca daca si cu parca dupa regimul Basescu. ... Eu nu cred ca Patriciu e atat de bou incat sa se puna bine cu Basescu, tocmai acum cand mai are un pic si pica.
"Lovitura de stat" a USL anuntata pentru joi nu a avut loc Presa portocalie si-a mai tras un autogol de zile mari. Un articol care trebuia si a fost exploatat de PDL a intrat in categoria marilor dezinformari ale opiniei publice.
Platforma online ProTVPLUS.ro si TRU [the real you], cel mai nou hub dedicat creatorilor de continut, lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: ... Subiectele abordate sunt despre probleme reale si frecvente in societatea contemporana:
jurnalism si alegeri in vremurile dezinformarii iar principalele evenimente dedicate celebrarii sunt organizate in Etiopia, la Addis Abeba, transmite Mediafax. ... Evenimentul comemoreaza Declaratia de la Windhoek, adoptata in 1991, in cadrul Seminarului pentru promovarea unei prese africane independente si pluraliste, organizat la Windhoek, in Namibia.
Astfel, CANCAN.ro a aflat ca tatal frumoasei brunete este un cunoscut traficant de droguri din Timisoara. ... Doamna Mariana era o obisnuita a petrecerilor de la Ibiza CANCAN.ro a aflat ca Sandra are cui sa-i semene, atat fizic, cat si din punct de vedere al caracterului.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
Dependenta de droguri, de tutun si de jocuri de noroc pare sa aiba un nou „rival“, care îsi face simtita prezenta în rândurile adolescentilor. ... Din cauza acestei situatii, psihologii se confrunta cu o boala noua si necunoscuta, pentru care trebuie sa gaseasca solutii eficiente cât mai repede posibil.
Un alt site de socializare ii innebuneste pe tineri" Se pare ca Facebook are o sora mai mica, care atrage de partea sa din ce in ce mai multi tineri pusi pe distractie si rautati.
google-analytics.com